Testissä norssin 150-vuotisjuhlatuotteet!

Koulumme täyttää huhtikuussa 150 vuotta, joten sen kunniaksi on perustettu Viikin normaalikoulun juhlavuosituotteiden kauppa. Kauppa on pullollaan koulun logolla varustettua käyttötavaraa. Jotta tietäisitte, mitä ostaa ja mitä rahalla saa, olen testaillut tuotteita teidän puolestanne!

Huppari

Yleensä suuri osa erilaisista harrastus- ja koulutoiminnasta saaduista huppareista on melko kehnoja ja huonosti tehtyjä. Niiden silkinpehmeä sisälmys muuttuu jo parin pesukerran jälkeen inhottavan nukkaiseksi, eikä niitä sen jälkeen tule juuri käytettyä. Yleensä logohupparit ovat myös huomiota herättävän värisiä ja maksavatkin monta kymppiä. Siksi olinkin hieman skeptinen Viikin norssin hupparin suhteen.

Yllätyin kuitenkin positiivisesti. Huppari lämmitti loistavasti niin metsä- kuin kaupunkiolosuhteissa. Pyöräytin hupparin myös pesukoneessa, eikä se nukkaantunut muutamankaan pesun jälkeen! Huppari kumosi siis täysin jyrkät ennakkoluuloni. Suosittelen!

Hupparin hinta: 35 €

Lyijytäyte- ja kuulakärkikynä

Kynät ovat kyniä. Sellainen oli asenteeni. No, entäs sitten norssin kynät? Kuulakärkikynä toimi moitteetta mutta ulkonäöltään se vaikutti hieman ankealta. Kirjoittaminen oli kuitenkin helppoa, eikä muste edes levinnyt, mikä oli mukavaa.

Lyijytäytekynän kanssa kohtasin ongelmia. Ensimmäinen ongelma oli se, että en tiennyt, minkä kokoista lyijyä kynän sisälle laitetaan. Toinen ongelma oli se, että en ole vieläkään varma, mistä kynään pitäisi lisätä lyijyä.

Kynien hinta: ei tiedossa

Muistikirja

Suurena muistikirjojen ja -vihkojen kuluttajana olin erittäin innoissani, kun sain tämän kapistuksen käsiini! Lupaava alku: muistikirjassa on juuri tarpeeksi sivuja, ja sivut tuntuvat tarpeeksi vahvoilta. Kannen liimaukset vaikuttavat myös laadukkailta. Tähän on ilo raapustella!

Muistikirjan hinta: 6,95 €

Kahvimuki

Kahvimuki tarttui mukaani viikonlopuksi metsäolosuhteisiin. Haastavasta ympäristöstä huolimatta se toimi mielestäni tarpeeksi hyvin yhden viikonlopun ajan. Tiskatessa mukin väri ei haalistunut. Mukille tosin kävi kalpaten, kun se tipahti kohti kivilattiaa. Auts.

Kahvimukin hinta: 10 €

Mitä siis kannattaa mielestäni ostaa? Eniten minua miellyttivät huppari ja muistikirja, sillä ne toimivat käytössä hyvin. Mielestäni floppeja taas ovat kummatkin kynät ja kahvimuki. Mihin sitä lyijyä laitetaan?

Tutustu tuotteisiin norssin verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/vink150v/

Tuotteet on saatu testattavaksi juhlakaupasta.

Teksti: Kerttu Tamminen

Kuvat: Viikin normaalikoulun 150-vuotisjuhlatuotekauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *